FORTÆLLINGEN OM STALDKØKKENET


Staldkøkkenet består af to ens køkkener, der er indrettet optimalt til madudviklingsaktiviteter. Staldkøkkenet kan lejes til alt fra workshops, madundervisning, og madudvikling. Fælles for alle aktiviteterne er, at de i praksis skubber til et bæredygtigt madsystem.  


Staldkøkkenet samler modige folk, der er nysgerrige, stiller spørgsmål og deler begejstring for bæredygtig madkultursudvikling og danner dermed rammen for et nyt vidensproducerende fælleskab.


I det ene af de to køkkener i Staldkøkkenet flytter også fælleskabet Kitchen Collective ind. Kitchen Collective huser madiværksættere, der arbejder med nye metodikker i alle led af værdikæden. Kernen i Kitchen Collective er de udvalgte kitcheneurs, der arbejder med innovativ produktudvikling. En kitcheneur har både holdninger og holdånd og arbejder i åbenhed og med stor lyst til at skabe i fællesskab med andre ligesindede. Kitcheneurs er toneangivende indenfor de nyeste strømninger og sætter dagsordenen for madscenen. Kitcheneurs udvikler, tester og formidler fødevarer, der er grundlag for bæredygtige, grønne og kreative løsninger på nutidens udfordringer.

 

I forlængelse af workshops eller undervisningsseancer i Staldkøkkenet kan du snuse til madiværksætteriet i København og møde Kitchen Collectives kitcheneurs. Du har også mulighed for at sætte kitcheneurs i spil ved at købe forplejning, inspirationsmøder eller andre aktiviteter gennem Kitchen Collectives eventafdeling, som står klar til at kuratere madindhold, der passer til dit arrangement.

 

Kommer du ikke forbi glasfacaderne i Kødbyen, kan du også følge med i Staldkøkkenets og Kitchen Colletives aktiviteter her:


Staldkøkkenet: Facebook, Instagram, Web, LinkedIn


Kitchen Collective: Facebook, Instagram, Web, LinkedIn